My Instagram

Kineska Nova godina

Pozdrav dragi moji i dobro došli na moj novi post!

Kada sam radila ovu narudžbu u decembru mjesecu planirala sam paket da stigne do međunarodne Nove godine. Međutim to se nije desilo (zbog velikog broja  paketa isporuka je malo kasnila). Nije se desilo čak ni za Pravoslavnu Novu godinu (zadržan je na carini bez ikakvih raloga, te puštan poslije 10 dana bez naplate carine). Ali, zato je stigao prije Kineske Nove godine, te smo odlučili da i nju proslavimo.

Džemperi su poručeni sa dva sajta (Rosegal i Zaful). Kako na Zafulu nije bilo odgovarajućih veličina za naše momke, odluka je pala da njihove poručimo sa Rosegal-a. Pa krenuću nekim redosljedom - od najmanjeg ka najvećem.


Prvi džemper, kao i naredni, poručen je sa Zaful-a. Mislim da koliko god puta pisala o mjoj zadovoljnoj kupovini sa ovog sajta biće malo. Kao i dosadašnji komadi, tako i ovaj, kvalitetom je zadovoljio sva moja očekivanja. No, debljina džempera me zaista iznenadila.

Džemper o kome nešto više možete pogledati klikom OVDJE bio je moj izbor. Mali slatki bambiji koji se njuškaju podsjetili su me na praznike, kao i na to da je baš to vrijeme, vrijeme kada treba mnogo više da širimo ljubav i pokažemo voljenima koliko nam znači što ih imamo u životu.


"Da bi nešto trajalo važno je na početku dati sve od sebe i svim srcem pokazati koliko nam je stalo do toga, a onda tu ljubav održavati i nadograđivati svakodnevnim sitnim izlivima ljubavi i zahvalnosti."

Nešto malo deblji i malo duži džemper, od prethodnoga, jeste poklon za moju, dragu 😊, snajkicu. Često se prikazivala u mojim postovima, ali kako nije ljubitelj objektiva ispoštovala sam njene želje. 

Ovaj mali slatki irvasić, takođe je sa Zaful-a, ali ono što ga razlikuje od mog džempera jeste unutrašnji sloj. Ovaj džemper zaista sadrži dva sloja. U to sam se uvjerila kada sam pokušala da otkrijem šta ga čini tako debelim. Na izgled ni jedan džemper nije posebno debeo, ali kada sam opipala materijal shvatila sam da je unutrašnji dio samo na mjestima spojen sa spoljašnjim i da, u suštini, džemper zaista ima dva kroja.

Prvi džempera je univerzalne veličine, dok je drugi u velićini M i prilično su elastični tako da odgovaraju i djevojkama malo sitnije građe, kao i onim malo krupnije. Mislim da ne bi odgovarali osobama koje nose L veličine po Evropskim standardima.


Elk Snowfakes Pullover Christmas Sweater - Red M


Kada je riječ o muškim džemperima, kao što sam već na početku pomenula, njih smo pronašli na Rosegal-u. 

Dugo smo pregledali sajt i tražili nešto što bi nam u potpunosti odgovaralo po veličinama, jer svi znamo da su kinezi dosta niži i sitniji, a posebno kada su u pitanju moj brat i momak.

Za buraza sam izabrala džemper u XL veličini i zaista sam srećna što mu odgovara. Obzirom da je dosta visok plašila sam se da mu ne bude kratak, ali ok je. Kao i ženski, tako i ovaj, sastoji se iz dva sloja, ali kod ovog nije sličaj kao sa prethodnim. Unitrašnji sloj je cijelom dužinom ušiven u vanjski, kao što je bio slučaj sa mojim. 


Deer Pattern Crew Neck Snowflake Christmas Sweater

Nešto manje sreće sa veličinama i džemperima imao je moj dragi. Po svim mjerama njemu nije ništa drugo moglo da pomogne osim XXL. Dugo smo tražili šta i kako bi mogli da izaberemo da mu ne bi bilo maleno, ali bilo je bez uspjeha. Na kraju sam u pretraživaču ukucala "christmas xxl" i dobila samo dvije stvari. Igrala sam na kartu blefa i... pogriješila. 


Christmas Reindeer Print Crew Neck Sweatshirt - Red - 2xl

Veličina je ok. Dužina isto. No, ono što nikako nije ok i zbog čega ne bih preporučila ovu stvarčicu jeste njen materijal. Ovo je teška sintetika (ok, nisam čitala detalje na sajtu i tu sam pogriješila). Debljina i nije tako loša, ali ovaj "klizavi" osjećaj pod prstima nikako nam se nije dopao. Malo smo se i našalili na račun majice pa smo zaključili da bi se u njoj mogao prije sankati i klizati nego grijati. 

Iskrena da budem, dobro bi došla tatama čija djeca uživaju da se plažu po njihovom stomaku 😉.

Pri kupovini sa ova dva sajta koristite kodove sa popustom od 10%-20%

Zaful: ZafulChen
Rosegal: RosegalChen

Ljubim vas do sledećeg pisanja!
Danny!

3 коментара:

  1. Veoma zanimljiv haul, ovi džemperi su divni a slike su top, čini se da ste se super proveli (po fotografijama)

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  2. Toliko sam oduševljena ovim slikama i ovom ljubavlju koju pokazuje tvoja familija. Prelijepi ste svi i predivno vam džemperi pristaju. Volim tvoj blog jer pokazuje tvoju ljubav i karakter i drugačiji je od ostalih. <3 <3 Samo tako nastavi!

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши

Hvala vam na posjeti i komentaru. Nadam se da ste uživali u čitanju.